Ekholmen Centrum 2

58925 Linköping

Ring direkt

0410-88 02 03

Rubrik

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Laga iphone 6S i Linköping

Laga iphone 6S i Linköping

Så här lagar du en trasig eller spräckt skärm på din iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 eller iPhone 8.
Du besöker WeLoveRepair i Ekholmen och lagar din telefon på 30 minuter.

Har du spräckt din skärm på din iPhone och vet inte hur du ska laga din iPhone? Här är dina fem bästa alternativ.

Att tappa din iPhone, iPad eller iPod är ofta ett väldigt tråkigt misstag. Men vi har alla varit där, tappat din älskade telefon eller surfplatta i golvet, bordet eller på en sten. Självklart landar också din iPhone alltid med "ansiktet" nedåt. Du tar tag i telefonen, vänder den och givetvis är skärmen krossad.

Men, upp med hakan. Det är dåligt, men det är inte katastrofalt. Du har alternativ. I den här artikeln ritar vi upp de fem bästa sätten att reparera en skadad iPhone eller iPad-skärm och förklara för och nackdelar med varje. Vi får skärmen reparerad på nolltid, oroa dig inte.

Tipsen i den här artikeln handlar om att reparera iPhone-skärmar som är krossade. Om din iPhone-skärm bara inte fungerar eller svarar på din beröring, försöker du reparera en frusen iPhone-skärm. Om glaset på din iPhone 8, iPhone X har gått sönder, kommer våra råd att vara i stort sett likartade men det blir dyrare att få skärmen fixad.

Laga iPhone i Linköping på 30 minuter hos WeLoveRepair

WeLoveRepair är en av Sveriges snabbast växande kedjor för reparationer av iPhone, iPad, Samsung, Huawei och så gott som alla andra märken. WeLoveRepair reparerar även OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6. Vi byter glas på OnePlus 6 och även Xioami.

Hos WeLoveRepair i Linköping kan du laga glaset på iPhone 5, iPhone 5SE, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, Samsung S6, Samsung S6 edge, Samsung S7 Edge, Samsung S8 och många fler modeller. Vi reparerar även iPad Air, iPad Air 2, iPad 5, iPad Pro m.fl. Behöver du laga din Huawei? Inga problem, vi har lösningen.

Reparera din iPhone själv i Linköping 

Om din skärmskada är mer kosmetisk än vad som helst, finns det andra alternativ för DIY. Med internet är internet, finns det en mängd olika hemläkemedel för repor (inte sprickor) på din skärm - inklusive, konstigt nog, tandkräm. Andra alternativ inkluderar skrotborttagningskrämer, som 3M Scratch and Swirl Remover som tydligen fungerar underverk på en repad skärm. Se till att alla portar är förseglade innan du försöker använda krämer, eftersom du inte vill lägga till flytande skador på din lista med problem.

Det finns ytterligare ett alternativ - men det är inte för svaghjärtat. iFixit ger handledning om hur man reparerar någon del av någon iPhone (och liknande artiklar till iPad). De ger klara och enkla steg att följa med högupplösta bilder som visar exakt vad du behöver göra. De är också en enda butik - när du har hittat den handledning du behöver, kan du köpa alla delar direkt från dem, vilket gör det mycket mindre troligt att du kommer att köpa fela delar.

Var uppmärksam på svårighetsgraden för varje handledning, dock. Du måste vara ganska säker på din tekniska förmåga, eftersom eventuella obehöriga reparationer av din iPhone kommer att upphäva garantin och Apple kommer inte att röra den.

 

weloverepair

Kommentera