Ekholmen Centrum 2

58925 Linköping

Ring direkt

0410-88 02 03

Rubrik

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Trasig iphone 7? Så här lagar du den själv

Goda nyheter för de klumpiga: Vi slutade vår iPhone 7 reparationsmanual. Så, om du bryter din iPhone 7 och vill reparera den själv, går du inte blind. Vi har steg-för-steg-guider och videoklipp för att hjälpa dig.

 

Efter iPhone 7-teardown fick våra techs tyst arbeta med att skriva reparationsguider. Vi började med iPhone 7 skärm reparation och batteri ersättningsguider. Sedan gjorde vi långsamt oss igenom alla andra hårdvaru saker som kan gå fel med dina iPhone 7-liknande döda laddningsportar, dåliga kameror och permanent strömbrytare.

 

iPhone 7-reparationsguider

 

Hur som helst, vi har nu slutfört guider för vanligt brutna komponenter. Så gärna slå din telefon på kreativa sätt. Du bör täckas. Vi lägger också till kompletta iPhone 7-reparationsvideor till våra iPhone 7-guider, för dem som gillar att se en reparation i rörlig färg (som den nedan!).

Förresten, om du bläddrar igenom listan över iPhone 7-reparationer och märkt att handskrivningsguiden för hemknappen saknas - justera inte datorns bildskärmar. Detta är inte en glitch. Hemmaknappen på iPhone är tyvärr oskiftlig. (Womp, womp.) Den ursprungliga knappen behöver stanna hos telefonen - eller du förlorar både Touch ID och click-funktionen. Om du knäcker knappen eller rippar kabeln måste du gå tillbaka till Apple för en lösning.

 

Som alltid, när du reparerar din iPhone 7-lämna dina tips, knep, feedback och förslag i kommentarsektionen av guider. Dessa kommentarer är livräddare för de DIYers som kommer efter dig. Och om du ser något i guiden som kan förbättras, föreslå en redigering! Ju mer alla bidrar med sin kunskap, desto bättre får dessa guider.

 

PS: Om din iPhone 7 är trasig och du inte är säker på vad som är fel med det, gå vidare till vårt felsökningsforum, svar. Skriv om ditt problem - och låt hela reparationsgemenskapen ta en spricka för att lösa problemet.

 

weloverepair

Kommentera